Witalizacja wody zwykłej z kranu w wodę żywą

W karafie substancja płynna wpada w drgania. Tworzące się fale, łączą się w sposób w pełni harmonijny, wzmacniając się wzajemnie. Fale te tworzą nowe pole siły i tym samym dodają napojom witalności.

Zostają wzbogacone energetycznie, dochodzi do poprawy jakości oraz tolerancji wody i innych substancji ją zawierających. Jednakże działanie zachodzi nie tylko wewnątrz karafy, również i wokół niej powstaje nowe, jeszcze silniejsze pole rezonansu – poprzez fale drobnych składników, w pomieszczeniu harmonicznie drga wszystko wzajemnie.

Każdy, kto kiedykolwiek pił wodę z górskiego potoku wie z własnego doświadczenia jakie zalety ma świeża źródlana woda. W domu, woda z kranu nie jest już tak smaczna i energetyzująca. Nic dziwnego, kiedy pomyślisz o dystansie, przetwarzaniu i zanieczyszczeniu środowiska, jakim woda została poddana w trakcie drogi do Ciebie. 

W celu udokumentowania „wizualnie”, jak głęboko produkty zmieniają strukturę wody, przed i po zdjęciach pochodzą z kryształów wody ze wszystkich produktów.  Wszystkie próbki wody zostały sfotografowane przy użyciu procedury opracowanej przez Masaru Emoto.

Każda próbka pobrana do badania pokazuje wysoce pozytywne zmiany w bardzo drobnych, symetrycznych strukturach krystalicznych. Zmiany te są tworzone i wspierane przez nasze elementy konstrukcyjne (złoty podział, kwiat życia, starannie dobrane materiały), dostajemy wodę świeżą, o przyjemnym i naturalnym smaku – tak blisko natury, jak można być.

Woda z kranu, zobacz jaka różnica pod wpływem działania „świętej geometrii”

PRZED WITALIZACJĄ

Normalna woda z kranu jest osłabiona przez nienaturalne wysokie ciśnienie panujące w rurach i kierunek przepływu w tych rurach.

PO 3 minutach WITALIZACJI

3 minut pobytu w karafce do wody wystarczy do poprawy uszkodzonej wody z kranu.

W karafach Nature’s Design każda substancja płynna zmienia swoja strukturę. Wewnątrz tej wyjątkowej formy doznaje ona witalizacji, energetyzacji.

Kolejne trzy przykłady ukażą na podstawie struktury kryształu, jakie zmiany energetyczne dokonują się w różnych substancjach płynnych w karafie TC – w tym przypadku będzie to karafa Alladin .

Zdjęcie po lewej zostało zrobione przed wlaniem wody do karafy, zdjęcie po prawej w tym konkretnym przypadku godzinę po. Zdjęcia te pochodzą z badań w Laboratorium E.F. Braun w Burgistein, Szwajcaria.

Woda destylowana
woda energetyzowana odróżnia się w sposób jednoznaczny od normalnej wody destylowanej. Bardzo wysoka siła promieniowania kryształów wodnych w swojej pierwotnej strukturze staje się wyraźniejsza.

Dobre czerwone wino
wino energetyzowane w karafie ukazuje wyraźnie różnice w porównaniu do wina przed wlaniem do karafy. Z wina wysokiej jakości udało się wydobyć wyraźny kryształ.

Woda ze studzienki o wysokiej zawartości glonów
zaokrąglona struktura wody studziennej dzięki karafie uległa całkowitej odmianie. Energetyzacja pobudziła kryształ wody do nowego życia.